Video: Δείτε τις 24 ώρες του Nurburgring σαν να ήσαστε εκεί!

Σχετικά άρθρα

nurburgring-24-video

Είναι κοινό μυστικό πως ο μέσος fan των αγώνων αντοχής είναι διαφορετικό είδος motorsport fan. Δεν μοιάζει με αυτόν που λατρεύει τα rallies και δεν μοιάζει με αυτόν που αγαπάει την F1. Προσέξτε! Δεν λέω πως ο οπαδός των αγώνων αντοχής δεν είναι οπαδός άλλων motorsports αλλά πως σαν τύπος οπαδού, είναι αλλιώς! Είναι διατεθειμένος να κατασκηνώσει για 4-5 μέρες σε κάποια πλαγιά εντός πίστας ή να παρκάρει το –ακριβό ή φτηνό δεν έχει σημασία- όχημά του και στην ανάγκη να κοιμηθεί και μέσα. Έχει την εξωπραγματική ικανότητα να πίνει και να γλεντάει όλη μέρα και όλη νύχτα για 36 ώρες σερί αλλά να ξέρει ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στον αγώνα. Και φυσικά το ψήσιμο κρέατος, είναι δεύτερη φύση του!

Επειδή όμως δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα να βιώσουμε από κοντά την εμπειρία της παρακολούθησης ενός 24ωρου αγώνα, πόσο μάλλον στο Nurburgring, η Touriclips μάζεψε highlights από 24 ώρες -ή και παραπάνω, δεν ξέρω- σε 12 λεπτά video. Καλύπτει τα πάντα, αγώνα στο στεγνό ή στο βρεγμένο, μέρα ή νύχτα, parking, pits, κερκίδες, ότι θέλετε και νομίζω πως είναι 12 λεπτά που είτε σου αρέσουν οι αγώνες αντοχής, είτε όχι, αξίζει να το δεις για να ξέρεις τι χάνεις!

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...