Διαγωνισμός φωτογραφίας για το ημερολογίο κλασικών αυτοκινήτων της Mercedes-Benz για το 2014

Σχετικά άρθρα

130611_NH_SHST_PV_VO2.indd

Η Mercedes-Benz ψάχνει για δώδεκα εξαιρετικές φωτογραφίες για το ημερολόγιο κλασικών αυτοκινήτων του 2014. Είτε πρόκειται για ερασιτέχνη, είτε για έμπειρο, επαγγελματία φωτογράφο, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει για να αποτυπώσει τη μοναδική εμφάνιση των κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz σε ένα ημερολόγιο – κόσμημα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή του θέματος – μπορεί το αυτοκίνητο να κινείται στο δρόμο, να είναι έκθεμα κάποιας μόνιμης έκθεσης (π.χ. στο Μουσείο της Mercedes-Benz) ή να συμμετέχει σε κάποια εκδήλωση. Σημασία έχει, το κλασικό αυτοκίνητο Mercedes-Benz της επιλογής σας να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δώδεκα καλύτερες φωτογραφίες θα κοσμούν τις σελίδες του ημερολογίου κλασικών αυτοκινήτων 2014.

Είναι πολύ εύκολο να λάβει κανείς μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία φωτογραφική μηχανή, έμπνευση και πρόσβαση στο Facebook. Επιλέγετε τη φωτογραφία του vintage ή «νέου κλασικού» (κατασκευασμένου πριν το 1994) αυτοκινήτου που θέλετε να συμμετέχει και την «ανεβάζετε» χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στη σελίδα του Μουσείου της Mercedes-Benz στο Facebook έως τις 23 Ιουλίου 2013.

Η προκαταρκτική επιλογή θα γίνει από την κοινότητα του Facebook, η οποία θα αξιολογήσει όλες τις υποβληθείσες συμμετοχές. Η τελική επιλογή θα γίνει στο τέλος Ιουλίου 2013, όπου μια επιτροπή θα επιλέξει τις δώδεκα πιο «δυνατές» εικόνες από τις εκατό πιο δημοφιλείς συμμετοχές για το ημερολόγιο κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz του 2014. Στα μέλη της τελικής κριτικής επιτροπής συμμετέχουν ο Αμερικανός φωτογράφος Royce Rumsey, φωτογράφος – είδωλο όσον αφορά στη φωτογράφιση κλασικών αυτοκινήτων, και ο Teymur Madjderey, φωτογράφος και blogger από την Κολωνία, με πάθος στη φωτογράφιση κλασικών εκδηλώσεων, όπως το Mille Miglia.

Οι δώδεκα νικητές, εκτός από την ηθική ικανοποίηση που θα νοιώσουν βλέποντας τη φωτογραφία τους στο ημερολόγιο κλασικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz 2014, θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 1.000 Ευρώ. Το ημερολόγιο θα διατίθεται από τον Οκτώβριο στο κατάστημα του Μουσείου της Mercedes-Benz στη Στουτγάρδη αλλά και online στην τιμή των € 29,90.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...