Από τον Μάρτιο του 2014 οι πωλήσεις της BMW 2-Series Coupe

Σχετικά άρθρα

bmw-2series-1-front

Η BMW 2-Series Coupe, θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο, αλλά οι πωλήσεις της, έχουν προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2014. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη η coupe έκδοση, ενώ 6 μήνες μετά θα ακολουθήσει και η cabrio έκδοση.

Θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις από την Σειρά 4, αλλά λίγο μεγαλύτερο από την τωρινή γενιά της Σειράς 1 Coupe. Η BMW έχει δηλώσει ότι θα είναι πιο σπορ από την 1-Series Coupe και μηχανικά θα φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που φορά και η Σειρά 1, ενώ αργότερα θα προστεθεί και ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ενώ θα υπάρχει διαθέσιμο και το σύστημα τετρακίνησης xDrive στον επιπλέον εξοπλισμό.

Η -Series Coupe αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις 218d, 220d, 225d, 218i, 220i, 225i, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι M235i, M235i xDrive και M2 με την τελευταία να κοστίζει κοντά στις 52.900 ευρώ στην Αγγλία.

[Πηγή: Bimmertoday]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...