Η Mercedes S-Class Pullman θα κοστίζει περισσότερο από €200.000

Σχετικά άρθρα

2014-mercedes-benz-s-class-pullman-rendering

O Dr Dieter Zetsche, CEO της Mercedes-Benz, αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την S-Class Pullman. Ο Zetsche δήλωσε πως η εταιρία του έχει δέσμευση στην υπερπολυτελή κατηγορία, την οποία την θεωρεί σημαντική, αφού η Mercedes-Benz έχει παράδοση σε αυτή.

H Pullman έκδοση της νέας Mercedes-Benz S-Class θα παρουσιαστεί τον Μάιο του 2014, αντικαταστώντας τα μοντέλα της Maybach, με το μεταξόνιο της να κυμαίνεται μεταξύ 3.465 mm και 3.515 mm, κάνοντας το αυτοκίνητο να έχει μήκος κοντά στα 6 μέτρα.

Θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων με τα πίσω να έχουν αντίθετη διάταξη. Η Pullman έκδοση της S-Class θα είναι μεγαλύτερη από την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο, με τη νέα Γερμανική ναυαρχίδα να βγαίνει επίσης σε 3 παραλλαγές, cabrio, coupe και τετραθέσια coupe.

Το εσωτερικό της θα συναγωνίζεται επάξια στην ποιότητα αυτό της Rolls-Royce Phantom και η τιμή της αναμένεται να είναι μεγαλύτερη των €200.000.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...