Η Ferrari πρέπει να πάρει τον Allison, λέει ο Anderson

Σχετικά άρθρα

James-Allison1

Η Ferrari δείχνει φαβορί για τον επόμενο σταθμό τού James Allison, αν και τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, τουλάχιστον για την ώρα. Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής τής Lotus είναι ένα πολύ καλό μυαλό και μπορεί να κατασκευάσει πολύ αξιόλογα μονοθέσια, και φυσικά δεν είμαι ο μόνος που τον σέβομαι κι εκτιμώ ιδιαίτερα.

Ο Gary Anderson, πρώην σχεδιαστής στη Formula 1 και νυν Τεχνικός Αναλυτής στο BBC, υποστηρίζει πως ο Βρετανός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που πρέπει να προσλάβει η Scuderia, προκειμένου να δει τη βελτίωση στην ανταγωνιστικότητα που ψάχνει εδώ και χρόνια.

Θα ήταν μια τρομερή κίνηση. Πάντα έλεγα ότι η Ferrari δεν έχει έλλειψη πόρων, αλλά χρειάζεται έναν άνθρωπο με όραμα. Και ο James είναι ένας τέτοιος άνθρωπος.

Ο Αγωνιστικός Διευθυντής τής Ferrari, Stefano Domenicali, ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Allison στο Maranello, αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...