Video: Έξι Porsche 918 Spyder στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

918 spyder

O Marchettino έκανε ένα ταξίδι στο Μονακό και εκεί είδε με έκπληξη ούτε μια, ούτε δύο αλλά συνολικά 6 918 Spyder, μερικούς μήνες προτού το νέο supercar παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η Porsche δεν έχει κάνει ακόμη sold out το νέο της supercar, αφού τα 918 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν, δεν έχουν βρει ακόμη όλα ιδιοκτήτη.

Η Porsche ισχυρίζεται πως η 918 Spyder είναι ταχύτερη από τις LaFerrari και McLaren P1 υπό προϋποθέσεις, ενώ πριν από λίγο καιρό μάθαμε και τα τελικά τεχνικά της χαρακτηριστικά. Θα αποδίδει 887 άλογα με 1.273 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-302 χλμ/ώρα σε 23 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 343 χλμ/ώρα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...