Διέρρευσαν οι φωτογραφίες της BMW X6 M Design Edition

Σχετικά άρθρα

BMW X6 M Design Edition

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν BMW X6 M Design Edition, με την ειδική έκδοση να αρχίζει τις πωλήσεις της από τον επόμενο μήνα.

Η X6 M Design Edition ξεχωρίζει από το carbon εμπρός splitter, τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, τις ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, την αεροτομή και πλαϊνά γραφικά.

Στο εσωτερικό, το σαλόνι διαθέτει δερμάτινα Merino καθίσματα με τις ραφές να κάνουν αντίθεση και δίχρωμη κεντρική κονσόλα, ενώ υπάρχει piano black λεπτομέρειες και αριθμημένο ταμπελάκι.

BMW X6 M Design Edition

Μηχανικά δεν αλλάζει τίποτα και κάτω από το καπό υπάρχει ο twin-turbo 4.4-λίτρων V8 κινητήρας απόδοσης 555 ίππων και 680 Nm ροπής, που χαρίζει στο αυτοκίνητο επιτάχυνση από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.7 δευτ. και τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα. Η παραγωγή του θα είναι 100 αυτοκίνητα, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με τη τιμή του.

[Πηγή: Bimmer Today]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...