Φήμες: Ο Alonso σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Fernando-Alonso-Scuderia-Ferrari-2013-German-Grand-Prix-Photos-Formula-One-E

Διαφορές φήμες κυκλοφορούν στα paddocks της Formula 1 για πιθανή αλλαγή ομάδας από τον Fernando Alonso εξαιτίας της αδυναμίας της Ferrari να του δώσει ένα μονοθέσιο πρωταθλητή.

Τις φήμες αυτές, όπως είναι φυσικό, αρνήθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο μάνατζερ του Ισπανού, με τον πρώην οδηγός της F1, David Coulthard, να είχε δηλώσει ότι ο Ισπανός είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός στο σπορ και ότι είναι πιθανό να φύγει από την Scuderia αν η ομάδα δεν καταφέρει να του δώσει ένα μονοθέσιο πρωταθλητή στο άμεσο μέλλον.
Ο μάνατζερ του Ισπανού Luis Garcia Abad δήλωσε σχετικά:

Όλα αυτά είναι ανοησίες, εγώ δεν θα τον συμβούλευα να αλλάξει ομάδα, γιατί δεν έχει κερδίσει ακόμα τον τίτλο. Όπως όλοι ξέρετε , ο Alonso είναι τέταρτος οδηγός στην ιστορία του αθλήματος, με τις περισσότερες νίκες, ενώ έχει κερδίσει και δυο πρωταθλήματα. Πολλοί οδηγοί σταματούν την καριέρα τους στην F1 χωρίς να έχουν ούτε μια νίκη.

Από την άλλη ο ίδιος ο Alonso σε δηλώσεις του στο Brazil’s Totalrace ανέφερε:

Το μονοθέσιο λίγο πολύ ήταν κάλο στην Γερμανία, χρησιμοποιήσαμε κάποιες παλιές ρυθμίσεις και αεροδυναμικά βοηθήματα, έτσι το μονοθέσιο έδειξε να έχει πιο ανταγωνιστικό ρυθμό. Βασικά τίποτα δεν έχει αλλάξει στην εξέλιξη του μονοθεσίου. Είχαμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και νικήσαμε στην Βαρκελώνη με αυτό, όμως στην συνέχεια κάποια νέα εξαρτήματα δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα στους υπόλοιπους αγώνες. Οι άλλες ομάδες τα κατάφεραν καλυτέρα από εμάς στο τομέα της εξέλιξης, όμως τα καλά νέα είναι ότι στο Silverstone επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις και δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...