Video: Η Γιαπωνέζα Thai Thai μέσα σε ένα Mitsubishi Lancer Evo 900 ίππων

Σχετικά άρθρα

babe evo

Θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο αντικειμενική και αληθινή μπορώ σε αυτό το άρθρο. ίσως να σου έλειψαν τα βίντεο με τα sexy κορίτσια στη θέση του συνοδηγού και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μία τέτοια δόση.

Αυτή τη φορά σειρά έχει η sexy μις Thai Thai ως συνοδηγός σε ένα Mitsubishi Lancer Evo 900 ίππων. Γνωρίζουμε ότι η ιαπωνική εταιρία έχει μεγάλη επιτυχία με αυτό της το μοντέλο και τις επιδόσεις τις οποίες έχει. Το συγκεκριμένο Mitsubishi Lancer Evo φορά τον 2-λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος αποδίδει 900 ίππους.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσεις την sexy Ιαπωνέζα να φοράει μόνο ένα καυτό σορτς και ένα λευκό σουτιέν και να κάθεται στη θέση του συνοδηγού προσπαθώντας να αντέξει την ροπή και ταχύτητα του Mitsubishi.

Αν σε ρωτούσα τι από τα δύο θα διάλεγες, ποια θα ήταν η απάντηση; Σίγουρα ο συνδυασμός και των δύο θα ήταν ο ιδανικός για τον ανδρικό πληθυσμό αλλά εγώ θέλω να μου πεις ένα από τα δύο!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...