Video: Ένα Opel Corsa A κατατροπώνει μία McLaren MP4-12C

Σχετικά άρθρα

Untitled-6

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η McLaren MP4-12C, είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο αμάξι. Δεν έχει πρόβλημα να σταθεί δίπλα σε οποιοδήποτε σχεδόν αμάξι, είτε μιλάμε για drag racing είτε για πίστα και αν μη τι άλλου να δώσει έναν καλό αγώνα. Μπορεί να μην κερδίσει αλλά σίγουρα θα προβάλει αντίσταση. Όμως μάλλον βρήκαμε το αδύνατο σημείο της… τα Opel Corsa!

Ιδίως όταν μιλάμε για 400άρι. Και το Opel Corsa έχει έναν κινητήρα εμπρός και έναν πίσω. Δηλαδή είναι τετρακίνητο. Και βγάζει περίπου 700 άλογα. Και ζυγίζει σχεδόν τίποτα.

Εντάξει, δεν είναι δίκαιος αγώνας αλλά σπάνια είναι, όταν μιλάμε για dragster videos που δείχνουν ένα super/hyper car να τίθεται αντιμέτωπο με ένα απλό αυτοκίνητο. Ποιος θα ήθελε να δει μία McLaren MP4-12C να κατατροπώνει ένα απολύτως νορμάλ Corsa; Δεν θα είχε πλάκα!

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...