Πράσινος φως για το MPV της Audi

Σχετικά άρθρα

Audi Roadjet Concept

Σύμφωνα με πληροφορίες του Autocar, η Audi έδωσε το πράσινο φως για το πρώτο της MPV που εκτός απροόπτου θα ενταχθεί στην οικογένεια του A3 πιθανώς με το όνομα V4.

Η ευελιξία που δίνει η MQB πλατφόρμα στους μηχανικούς να χρησιμοποιήσουν πρακτικά οποιαδήποτε διάταξη επιθυμούν χωρίς να είναι απαραίτητες σημαντικές αλλαγές κάνει το ενδεχόμενο ενός επταθέσιου MPV με υπερυψωμένη θέση οδήγησης πολύ πιθανό.

Αναφέρεται μάλιστα πως ένα concept car έχει ήδη φτιαχθεί αλλά οι ιθύνοντες στην Audi δεν έχουν αποφασίσει αν θα το παρουσιάσουν στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Ωστόσο η δυσκολία που αντιμετωπίζει η Audi στο segment των MPV είναι εμφανής και διαρκής με το τελευταίο πρωτότυπο Roadjet concept να κάνει την εμφάνισή του το 2006 και τον Peter Schwarzenbauer, τον προϊστάμενο πωλήσεων και marketing της Audi να δηλώνει πέρυσι το καλοκαίρι –έκτοτε έχει αποχωρήσει από την φίρμα- πως ένα παραδοσιακό MPV «είναι βαρετό concept».

Ακόμα και να παρουσιαστεί κάτι στην έκθεση της Φρανκφούρτης πάντως, θα περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια μέχρι να το δούμε στην αγορά.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα