Claire Williams: Ο Pat Symonds θα φέρει την αλλαγή

Σχετικά άρθρα

Claire-Williams

Η Claire Williams είναι πεπεισμένη ότι η επικείμενη άφιξη του Pat Symonds στην ομάδα της στη θέση του τεχνικού διευθυντή, θα έχει άμεσα αποτελέσματα στην εξέλιξη του μονοθέσιου.

Η ομάδα της Williams φέτος έχει καταφέρει να πάρει μόλις ένα βαθμό και αυτόν στο τελευταίο αγώνα της Ουγγαρίας λόγο της εγκατάλειψης του Nico Rosberg. O ένας μοναδικός βαθμός που έχει συγκεντρώσει η Βρετανική ομάδα σε δέκα αγώνες είναι πλέον η χειρότερη επίδοση στην ιστορία της.

Η Claire Williams δήλωσε σχετικά με τον Pat Symonds:

Σίγουρα δεν είμαστε εκεί που θέλαμε, αλλά λόγο των αλλαγών που έχουμε κάνει περιμένουμε νέα πράγματα στους επόμενους αγώνες. Ο Pat Symonds θα εργάζεται πλέον μαζί μας μετά τη διακοπή του καλοκαιριού και πιστεύω ότι θα έχουμε άμεση βελτίωση.

Σε ερώτηση αν η Williams θα σταματήσει την εξέλιξη του μονοθέσιου για το 2013 και να επικεντρωθεί σε αυτό του 2014 απάντησε:

Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, όπως όλα τα χρόνια θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το μονοθέσιο και στο διάστημα αυτό θα σχεδιάζουμε και αυτό του 2014.

[Πηγή: TotalRace]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...