Video: Τα μυστικά του TMG Sports 650 Concept

Σχετικά άρθρα

TMG 650

H Toyota Motorsport GmbH είχε παρουσιάσει το Sports 650 Concept στην έκθεση του Essen στη Γερμανία στις 30 Νοεμβρίου του 2012 και τώρα έδωσε και το πρώτο video του

Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στην pre-facelift έκδοση του Lexus LS και διαθέτει carbon bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, αεριζόμενο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler, αεροτομή, διαχύτη με τετραπλές απολήξεις ενώ πατά πάνω σε ζάντες της BBS αλλά φορά μεγάλα φρένα με χρυσές δαγκάνες και carbon κεραμικούς δίσκους.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο twin-turbo V8 5.0-λιτρος κινητήρας του IS-F που στην περίπτωση αποδίδει 650 άλογα με 710 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4.2 δευτ. με την τελική να αγγίζει τα 320 χλμ/ώρα.

Η Toyota αρχικά είχε ως στόχο το πρωτότυπο να παράγει 800 άλογα, αλλά τελικά επέλεξε την πιο “safe” επιλογή των 650 ίππων. Το TMG Sports 650 Concept δεν θα περάσει στη παραγωγή, αφού η Toyota δεν το σκέφτεται, αλλά ίσως κάποιο μελλοντικό παρόμοιο πρωτότυπο, να πάρει τελικά τον δρόμο προς την παραγωγή.

[Πηγή: Lexus]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...