H Cadillac ATS-V θα χρησιμοποιεί τον twin-turbo 3.6-λίτρων V6 κινητήρα

Σχετικά άρθρα

cadillac-ats

Η Cadillac για να αντιταχθεί στη Mercedes C63 AMG και BMW M3 θα βγάλει στην αγορά τη ATS-V, με τελευταίες αναφορές να λένε ότι κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο twin-turbo 3.6-liter V6 κινητήρας της εταιρίας.

Το πόσο ακριβώς θα αποδίδει η γρήγορη έκδοση του αμερικάνικου μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστό αλλά ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι ο πρώτος twin-turbo της Cadillac και αποδίδει 410 άλογα με 500 Nm ροπής στο XTS VSport και 420 άλογα με 583 Nm ροπής στο CTS VSport. Ο μέχρι στιγμής δυνατότερος κινητήρας στη γκάμα του ATS είναι ο ατμοσφαιρικός 3.6-λίτρων V6 με απόδοση 321 άλογα και 371 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο θα φέρει και τις απαραίτητες αλλαγές στο bodykit με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, νέα μάσκα, τετραπλές απολήξεις στην εξάτμιση, καθώς και σκληρότερες αναρτήσεις και δυνατότερα φρένα.

Το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο τρέχον έτος ή στις αρχές του επόμενου.

[Πηγή: Car & Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...