Το σενάριο της ταινίας του Gran Turismo θα ακολουθεί την ιστορία του Lucas Ordonez

Σχετικά άρθρα

first-nissan-gt-academy-winner-races-at-sebring-33086_1

Στο περιθώριο της φετινής Gamescom, ο Kazunori Yamauchi της Polyphony Digital αποκάλυψε πως το σενάριο της Gran Turismo ταινίας θα ακολουθεί την ιστορία του Lucas Ordonez ο οποίος ξεκίνησε ως παίκτης των παιχνιδιών Gran Turismo και κατέληξε ως επαγγελματίας οδηγών αγώνων.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Mike De Luca και Dana Brunetti, παραγωγοί των ταινιών The Social Network, Moneyball, καθώς και της ταινίας Fifty Shades of Grey που ετοιμάζεται αυτό το καιρό και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Αυγούστου του 2014.

H Sony με την ταινία θέλει να ανταγωνιστεί τις ταινίες άλλων studio, όπως των The Fast and the Furious της Universal, την Need for Speed της DreamWorks και της Hot Wheels της Legendary Pictures. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2015 αφού ούτε ο Yamauchi έδωσε επίσημη ημερομηνία παρουσίασης. Το μόνο που είπε, ήταν πως τα περασμένα 7 χρόνια είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις ώστε να γυριστεί Gran Turismo ταινία, αλλά τις είχε όλες αρνηθεί.

[Πηγή: Destructoid]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα