H Ford θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο στη φετινή IFA

Σχετικά άρθρα

Ford Logo

Στις 6 του Σεπτέμβρη η Ford στην έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών IFA στο Βερολίνο, με τον CEO της, Alan Mulally να δίνει το παρόν, θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο.

H Ford δεν έδωσε καμία φωτογραφία του πρωτότυπου, περιγράφοντας το ως ένα πρωτότυπο όχημα με επαναστατικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Έτσι πρέπει να περιμένουμε αυτό να εξοπλίζεται με υψηλή τεχνολογία, προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθώς και με αρκετά συστήματα ασφαλείας.

Ο Mulally θα απευθύνει χαιρετισμό στην έκθεση όπου θα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Ford να ηγηθεί μιας νέας εποχής “συνδεδεμένης μετακίνησης” και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο τη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση της οδηγικής εμπειρίας.

Τέλος, η Ford θα αποκαλύψει τα σχέδιά της για την προσεχή κυκλοφορία του Ford SYNC με AppLink στην αγορά και θα δώσει περισσότερα στοιχεία για τους εταίρους εξέλιξης εφαρμογών.


[Πηγή: Ford][learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Ο Alan Mulally, President & CEO της Ford Motor Company θα μιλήσει στην IFA 2013 για νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες της Ford.

  • Ο Alan Mulally, President & CEO της Ford, θα απευθύνει χαιρετισμό στην έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών στις 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο
  • Στο χαιρετισμό του, ο Mulally θα υπογραμμίσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας για ασφαλέστερα, πιο άνετα και καλύτερα συνδεδεμένα οχήματα, θα αποκαλύψει ένα νέο πρωτότυπο και θα κάνει ανακοινώσεις τεχνολογικού χαρακτήρα
  • Τον Mulally θα πλαισιώσουν οι ειδικοί της Ford Motor Company, Jim Buczkowski και Ed Pleet

ΚΟΛΩΝΙΑ, Γερμανία, 22 Αυγούστου, 2013 – Ο Alan Mulally, President & CEO της Ford Motor Company θα απευθύνει χαιρετισμό στην έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών του Βερολίνου στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο χαιρετισμό του, ο Mulally θα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Ford να ηγηθεί μιας νέας εποχής ‘συνδεδεμένης μετακίνησης’ και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας με στόχο τη μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Ο Mulally θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο πρωτότυπο όχημα Ford με επαναστατικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Τέλος, η Ford θα αποκαλύψει τα σχέδιά της για την προσεχή κυκλοφορία του Ford SYNC με AppLink στην αγορά και θα δώσει περισσότερα στοιχεία για τους εταίρους εξέλιξης εφαρμογών.

Η εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 CET στις 6 Σεπτεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου – Messe Berlin, κτίριο 6.3, και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Εκεί θα παρευρίσκονται επίσης οι ειδικοί της Ford Jim Buczkowski, director, Electrical & Electronic Systems, Advanced Research & Engineering, και ο Ed Pleet, director, Europe, Asia Pacific, & Africa Connected Services.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 47.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 67.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων.  Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division για την υποστήριξη των πελατών και 22 εγκαταστάσεις παραγωγής (13 πλήρους κυριότητας ή συγχωνευμένων κοινοπραξιών και εννέα ή συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company, ηγέτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα στο Dearborn, Mich., κατασκευάζει ή διανέμει αυτοκίνητα σε έξι ηπείρους. Έχοντας περίπου 177.000 εργαζόμενους και 65 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι αυτοκινητιστικές μάρκες της εταιρίας περιλαμβάνουν τις Ford και Lincoln. Η εταιρία παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Ford, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...