Video: Μια Mercedes C-Class “σκοτώνει” τον Χίτλερ

Σχετικά άρθρα

c-class

Μερικοί Γερμανοί σπουδαστές θέλησαν να δημιουργήσουν μια διαφήμιση για “να προωθήσουν” το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος της C-Class, αλλά ποτέ η Mercedes-Benz δεν συμφώνησε με τη διαφήμιση αυτή. Ο λόγος απλός όπως θα διαπιστώσεις και εσύ στο video.

Στο video μια C-Class που εξοπλίζεται με το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, κινείται σε ένα μικρό χωριό της Αυστρίας, και ενώ φρενάρει μπροστά από δύο παιδιά, δεν κάνει το ίδιο μπροστά από ένα άλλο, αφού το σκοτώνει. Το παιδάκι αυτό δεν ήταν κάποιο τυχαίο, αλλά ο Αδόλφος Χίτλερ σε παιδική ηλικία με τους σπουδαστές για να κάνουν πιο ιντριγκαδόρικη τη διαφήμιση να προσθέτουν το σλόγκαν: “Collision Prevention Assist, αναγνωρίζει τους κινδύνους προτού γίνουν ορατοί.”

Μαύρο χιούμορ στα καλύτερά του, αλλά ποτέ η Mercedes, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εταιρία, δεν θα έδινε το πράσινο φως ώστε να περάσει η διαφήμιση επίσημα στην αγορά. Ωστόσο στο YouTube έχει ανέβει εδώ και 2 ημέρες και έχει ξεπεράσει τα 680.000 views.

http://www.youtube.com/watch?v=MZGPz4a2mCA

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...