Οτι και να πω για τα δύο βίντεο που θα παρακολουθήσεις θα είναι λίγο, αφού και στα δύο θα δεις τον πιο χαζό αμερικάνικο τρόπο να σπας το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου.

Στο πρώτο λοιπόν βίντεο, πατέρας και γιος κατά πάσα πιθανότατα, κάθονται στη θέση του οδηγού και του συνοδηγού και με τα πόδια τους σπρώχνουν το παρμπρίζ ώστε να το αφαιρέσουν. Ευτυχώς τους έκοψε να καλύψουν έστω τα μάτια τους. Πόσο χαζοί μπορεί να είναι για να κάνουν κάτι τέτοιο δίχως να σκεφτούν τον κίνδυνο να κοπούν. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, το βρίσκουν και διασκεδαστικό. Αν είναι δυνατόν!

Στο δεύτερο βίντεο από την άλλη, θα δεις μία κοπέλα να κρατάει ένα σφυρί και να χτυπάει με δύναμη το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, προκειμένου να το σπάσει. Ευτυχώς και αυτή φόρεσε προστατευτικά γυαλιά, αλλά δεν παύει να είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που κάνει.

Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βρίσκω και στις δύο περιπτώσεις τελείως χαζό αυτό που κάνουν, αλλά μου φαίνεται ότι το μυαλό το έχουν πάνω από το κεφάλι. Κουκουρούκου που λέμε. Εσύ τι άποψη έχεις γι’αυτό;

[Πηγή: YouTube]