Αποχώρησε από τη Renault-Nissan ο COO της, ο Carlos Tavares

Σχετικά άρθρα

l_carlos-tavares

Το είπε και το έκανε ο Carlos Tavares, αφού σήμερα παραιτήθηκε από τη θέση του Chief Operating Officer (COO) της Renault-Nissan. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού στην απόφαση αυτή, με τον Tavares να έχει βάλει ως στόχο να γίνεται είτε ο CEO της GM είτε της Ford.

O Carlos Ghosn, πρόεδρος της CEO της Renault ευχαρίστησε τον Tavares τόσο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη Γαλλική εταιρία, αλλά και για την επιτυχή του συμβολή στα αποτελέσματα της εταιρίας.

Ο Ghosn θα αναλάβει προσωρινά και τα καθήκοντα του COO, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Tavares.


[Πηγή: Renault]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

M. Carlos Tavares has mutually agreed with Renault to cease as of today his functions of Chief Operating Officer in order to pursue other personal projects.

M. Carlos Ghosn, Chairman and Chief Executive Officer, would like to thank Carlos Tavares for successfully contributing to the results of the company all along his career.

Also effective immediately, M. Carlos Ghosn will temporarily carry out the duties of Chief Operating Officer.

In order to reinforce Renault’s industrial and commercial performances, an adaptation of the management’s organization will soon be decided and announced.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Symbioz E-Tech

Μετά τα Arkana, Megane E-Tech, Austral και Scenic E-Tech, η Renault παρουσιάζει σήμερα το Symbioz με το οποίο ολοκληρώνει τη γκάμα της για στην...

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...