Δύο γυναίκες στο Ισραήλ μετατρέπουν παλιό λεωφορείο σε πολυτελή κατοικία και ζητούν $300.000 γι’ αυτό!

Σχετικά άρθρα

Bus-Turned-Into-Home-2[2]

Αν πούμε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Μ. Ανατολή μάλλον θα υποτιμούμε την κατάσταση. «Έκρυθμη» θα ήταν πιο σωστή λέξη. Αυτό ισχύει πρακτικά μόνιμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και στο Ισραήλ με το τελευταίο πρόβλημα σύμφωνα με ρεπορτάζ να αφορά τα σπίτια. Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στο Ισραήλ και οι εξαιρετικά υψηλές τιμές αποτρέπουν ακόμα και αυτούς που θέλουν να αγοράσουν από το να το κάνουν. Τέτοιες εποχές όμως είναι που η εφευρετικότητα και η πρωτοποριακή σκέψη μετράνε περισσότερο από άλλοτε.

Αυτό σκέφτηκαν δύο γυναίκες από το Ισραήλ που αμφισβήτησαν τις θεμελιωμένες απόψεις για το τι είναι σπίτι από τα θεμέλιά τους… κυριολεκτικά. Βρήκαν ένα σχεδόν διαλυμένο και εγκαταλελειμμένο λεωφορείο και το μετέτρεψαν σε πολυτελή κατοικία όσο πιο γρήγορα και όσο πιο φθηνά γινόταν. Το λεωφορείο όπως είπα ήταν εγκαταλελειμμένο οπότε δεν στοίχησε πολλά χρήματα. Το εσωτερικό, όπως το διαμόρφωσαν οι δύο γυναίκες, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα –εκτός από τα τετραγωνικά φυσικά- από μία πολυτελή κατοικία. Είναι μίνιμαλ και τακτοποιημένο άρα είναι πρακτικό. Το κακό είναι πως το λεωφορείο έχει χάσει το βασικό του χαρακτηριστικό. Την κίνηση. Ναι, το όλο δημιούργημα είναι στατικό… δυστυχώς.

Το βασικό μειονέκτημα ωστόσο, είναι πως οι γυναίκες που το έφτιαξαν, ζητούν 300.000 δολάρια γι’ αυτό. Μειονέκτημα για εμάς φυσικά καθώς από ότι μαθαίνω, αυτή τη στιγμή, 300.000 δολάρια σου εξασφαλίζουν το ανθρώπινο αντίστοιχο του στάβλου για σπίτι οπότε για τα ισραηλινά standards η τιμή είναι καλή.

[Πηγή: Decoist]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...