Σουηδός έβγαλε 3,43 εκατ. ευρώ ”μαύρα”, από πρόστιμα που έκοβε σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα

Σχετικά άρθρα

Swedish Parking Tickets

Στις πόλεις και κυρίως στις μεγαλουπόλεις, το να βρεις εύκολα πάρκινγκ είναι μάλλον θέμα τύχης. Δεν είναι λίγοι λοιπόν αυτοί που αγανακτώντας να ψάχνουν για μία θέση, έχουν αφήσει το αυτοκίνητο τους σε σημείο που γυρίζοντας να το πάρουν έχουν στο παρμπρίζ τους πρόστιμο από την τροχαία.

Στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην πόλη Mάλμε, ένας άντρας είχε βρει το κόλπο να βγάζει παράνομα λεφτά, κόβοντας πρόστιμα στα αυτοκίνητα για παράνομη στάθμευση. Ο Σουηδός βέβαια ήταν ένας απατεώνας, αφού η δουλειά του ήταν να κλέβει, και από αυτή την υπόθεση είχε καταφέρει να βγάλει 30 εκατομμύρια σουηδικές κορώνες, δηλαδή περίπου 3,43 εκατ. ευρώ!

Και έχει και συνέχεια η ιστορία, γιατί ενώ ο άντρας δεν έχει δίπλωμα οδήγησης από το 2010, ο άνθρωπος φαίνεται να έχει στη κατοχή του πάνω από 2.000 νέα αυτοκίνητα, αποδεικνύοντας τον άριστο χειρισμό του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Να προσθέσω πως ο άντρας είναι ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες της Σουηδίας και το ποινικό του μητρώο είναι “λερωμένο” με πολλών ειδών αδικήματα.

[Πηγή: The Local]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...