Teaser Photo: “Vision of Premium Concept” by Renault

Σχετικά άρθρα

[lightbox link=”https://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/09/Renault_50334_global_en.jpg”]Renault_50334_global_en[/lightbox]

Η Renault επέλεξε να μας δώσει μια teaser φωτογραφία από τα LED “Eyelight” φωτιστικά σώματα του νέου της πρωτότυπου που θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα στη Φρανκφούρτη.

Η Γαλλική εταιρία ήταν φειδωλή σχετικά με το πρωτότυπο, αφού το μόνο που αναφέρει είναι πως θα βασίζεται πάνω στην lifecycle-based series του σχεδιαστικού τμήματος Renault Design. Το όνομα του δεν ανακοινώθηκε, αλλά θα είναι ένα high-end μοντέλο το οποίο θα μας δείχνει το όραμα της Renault για το premium αυτοκίνητο του μέλλοντος. Λογικά το πρωτότυπο θα δανείσει στοιχεία και στη premium έκδοση εξοπλισμού Initiale Paris, η οποία θα εισαχθεί σε διάφορα μοντέλα της Renault μέσα στο 2014, αρχής γενομένης από τα Clio και Espace.

Μαζί του στο περίπτερο θα υπάρχουν ακόμη 6 πρωτότυπα οχήματα της Γαλλικής εταιρίας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί όλα από το Renault Design, επικεφαλής του οποίου είναι ο Laurens van den Acker.

Επίσης εκεί θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο Duster, ο νέος turbo κινητήρας της Formula 1 καθώς και όλη η γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της, όπως το Zoe.

[Πηγή: Renault]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

A new Concept Car by Renault at the 2013 Frankfurt Motor Show

Renault is to unveil the new concept car which embodies its vision of Premium motoring at the 2013 Frankfurt Motor Show.

The latest opus in Renault Design’s lifecycle-based series of concept cars will be revealed on the Renault stand (Hall 8) at 1:30pm on Tuesday, September 10.

The Frankfurt Motor Show will provide the first ever opportunity to discover the six concept cars that have been developed by the teams at Renault Design, under the leadership of Laurens van den Acker, together under the same roof.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...