Οι πρώτες φωτογραφίες του Renault Initiale Paris Concept

Σχετικά άρθρα

Renault Initiale Paris Concept (1)

Το “Vision of Premium Concept” της Renault που θα δούμε την Τρίτη στη Φρανκφούρτη, ονομάζεται τελικά Initiale Paris Concept και αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του. Το πρωτότυπο μας δείχνει το πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Espace, με τη Renault να το περιγράφει ως το high-end μοντέλο το οποίο μας δείχνει το όραμα της για το premium αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Renault Initiale Paris Concept (2)

Βασίζεται πάνω στην lifecycle-based series του σχεδιαστικού τμήματος Renault Design, ενώ στοιχεία του θα δανείζεται και η premium έκδοση εξοπλισμού Initiale Paris, η οποία θα εισαχθεί σε διάφορα μοντέλα της Renault μέσα στο 2014, αρχής γενομένης από τα Clio και Espace.

Renault Initiale Paris Concept (3)

Το νέο Espace θα διαθέτει crossover χαρακτηριστικά, αφού οι Ευρωπαίοι καταναλωτές απομακρύνονται από την αγορά των minivans και στρέφονται πλέον στην αγορά crossovers αυτοκινήτων.

Έτσι η Renault θέλει να πάρει ένα κομμάτι της πίτας της αγοράς των crossover με το νέο Espace να μην διαθέτει πολύ επιθετικό σχεδιασμό, με τη Renault να θέλει να δημιουργήσει ένα μοντέλο που θα αρέσει στο κοινό να ταξιδεύει με αυτό, έχοντας ωραία εμφάνιση.

Θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Nissan. Το νέο Espace θα πωλείται και στη Κίνα μαζί με τα Koleos, Megane, Fluence, Laguna και Scenic.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...