Το κατηγορητήριο των Γερμανών για τον Ecclestone καθυστερεί έναν χρόνο

Σχετικά άρθρα

ecclestone

Η υπόθεση δωροδοκίας στην οποία είναι μπλεγμένος ο Bernie Ecclestone δεν θα ξεκαθαρίσει συντόμως, αφού η Εισαγγελία της Γερμανίας θα καθυστερήσει ένα χρόνο -αρχικά αναμενόταν να υπάρχει ανακοίνωση μέσα στον Σεπτέμβριο – ώστε να ανακοινώσει την απόφασή της για το αν παραπέμψει σε δίκη με την κατηγορία της δωροδοκίας, τον ισχυρό άνδρας της Formula 1, επειδή όπως αναφέρει η ανακοίνωση του, η διαδικασία καθυστερεί για τον λόγο πως οι δικηγόροι του Γερο Bernie θέλουν χρόνο ώστε να καταθέσουν στο δικαστήριο επιπλέον στοιχεία.

To δικαστήριο της Γερμανίας, έχει απαγγείλει επίσημες κατηγορίες στον Bernie Ecclestone για την υπόθεση δωροδοκίας τού Gerhard Gribkowsky με $44.000.000 κατά την πώληση της Formula 1 στην CVC το 2005, κάτι που έχει παραδεχτεί ο 82χρονος, αλλά λέει πως είναι αθώος, διότι το έκανε εν μέσω εκβιασμών.

Η υπερασπιστική πλευρά τού Βρετανού έχει αποδεχτεί τις κατηγορίες, όπως λέει ο ίδιος, και φυσικά οι δικηγόροι του εργάζονται για ν’ απαντήσουν τις κατηγορίες για δωροδοκία, που μπορεί να οδηγήσουν τον Ecclestone εκτός Formula 1. Ο Gribkowsky έχει ήδη καταδικαστεί σε 8,5 χρόνια φυλάκισης.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα