Όποιες γυναίκες οδηγούν, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με την ωοθήκη τους, σύμφωνα με έναν χαζό κληρικό στη Σαουδική Αραβία

Σχετικά άρθρα

Saudi-woman-driving

Ένας τελείως χαζός κληρικός, στη Σαουδική Αραβία, επινόησε μία τεραστίων διαστάσεων βλακώδες ιδέα ώστε να μην οδηγούν οι γυναίκες της χώρας αυτοκίνητα.

Αυτός λοιπόν, εν ονόματι Sheikh Al-Lohaidan, είναι ένα από τα μόλις 21 μέλη του Συμβουλίου της Senior Scholars, της υψηλότερης επίσημης θρησκευτικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Η φαεινή του ιδέα ώστε να αποτρέψει τις γυναίκες να οδηγούν, ήταν να τους ανακοινώσει ότι όποια γυναίκα οδηγεί αυτοκίνητο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία της και συγκεκριμένα τις ωοθήκες της.

Είναι τόσο χαζός που ανέφερε,σύμφωνα με μία έρευνα, ”λέμε τώρα”, ότι η οδήγηση επηρεάζει τις ωοθήκες και ωθεί την λεκάνη προς τα πάνω. Αν είναι δυνατόν. Και συνέχισε λέγοντας, πως τα παιδιά τα οποία γέννησαν γυναίκες οι οποίες οδηγούν, ή πρόκειται να φέρουν στον κόσμο, υποφέρουν ή θα υποφέρουν από κλινικές διαταραχές. Παιδιά ας τον κλείσει κάποιος μέσα.

Το πιο χαζό είναι ότι η συγκεκριμένη ιδέα, έχει να κάνει μόνο με τα αυτοκίνητα και όχι με κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς. Όλα αυτά είναι μόνο ανοησίες και γι’αυτό και περισσότερες από 11.000 φεμινίστριες αντέδρασαν και αποφάσισαν να υπογράψουν online αίτηση και στις 26 Οκτωβρίου να πάρουνε τα αυτοκίνητα τους και να βγούνε στους δρόμους.

Και πολύ καλά αποφάσισαν. Μπορεί κάποτε οι γυναίκες να θεωρούνταν πολύ κατώτερες από τους άντρες και να τις είχαν κλεισμένες στο σπίτι, αλλά ήμαρτον, ζούμε στον 21 αιώνα, όπου η γυναίκα είναι ίση με τον άντρα, με τα ίδια δικαιώματα και και τις ίδιες δυνατότητες. Και δεν το υποστηρίζω τόσο, λόγω του γεγονότος πως είμαι γυναίκα, πιστεύω ότι όλοι οι άντρες το καταλαβαίνετε.

[Πηγή: Gulfnews, Alarabiya]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...