2 στους 5 ιδιοκτήτες Corvette Stingray επιλέγουν το χειροκίνητο κιβώτιο [w/video]

Σχετικά άρθρα

2014-Chevrolet-Corvette-Stingray-Z51-burnout

Με τις πρώτες παραδόσεις Corvette Stingray να έχουν ξεκινήσει από την Chevrolet τον προηγούμενο μήνα, έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται κάποιες ενδιαφέρουσες τάσεις. Πρώτα απ’ όλα, το 100% των πρώτων παραγγελιών, έχουν γίνει από τους πιστούς της Corvette, δηλαδή από άτομα που έχουν ήδη μία Corvette στην κατοχή τους. Κρατήστε το αυτό γιατί έχει σημασία.

Από εκεί και πέρα, εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το 38% των Stingray που έχουν κατασκευαστεί μέχρι στιγμής, είναι εξοπλισμένες με το νέο, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων. Μην κάνετε το λάθος να θεωρήσετε το ποσοστό μικρό γιατί αφενός μιλάμε για τις Η.Π.Α. και αφετέρου πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό από όλον τον στόλο της General Motors.

Επιπλέον, το 75% των παραγγελιών έχουν τσεκαρισμένο το κουτάκι “Z51 Performance Package” που περιλαμβάνει ξηρό κάρτερ, ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, επιπλέον ψύξη για τα φρένα, μετάδοση και διαφορικό καθώς και μεγαλύτερα φρένα. Από αυτό το 75%, το 54% επέλεξαν να τοποθετήσουν και την extra μαγνητική ανάρτηση.

Όπως είναι φυσικό, η GM περιμένει τα νούμερα αυτά να πέσουν και στη συνέχεια να σταθεροποιηθούν στα νέα, χαμηλότερα επίπεδα όταν αρχίσουν να παραγγέλνουν την νέα Corvette περισσότερα άτομα, πέρα από τους φανατικούς οπαδούς του αυτοκινήτου. Οι τελευταίοι, είναι λογικό να επιλέγουν τις πιο “hardcore” εκδόσεις και να εξοπλίζουν βαριά το αυτοκίνητό τους. Κλείνοντας να αναφέρουμε πως η Chevrolet παρέδωσε 485 νέες Stingray στους πελάτες της τον προηγούμενο μήνα.

[Πηγή: Autoblog.com, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα