Ο Lauda αμφιβάλλει για τη νομιμότητα της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Niki Lauda

Η FIA έχει δηλώσει, μέσω τού Charlie Whiting, ότι δεν υπάρχει τίποτα πάνω στην Red Bull για τ’ οποίο θα πρέπει να πιστεύει κάποιος ότι είναι παράνομο, αλλά, παρ’ όλα αυτά, ο μη-εκτελεστικός Πρόεδρος της Mercedes AMG, Niki Lauda, δεν έχει πεισθεί ακόμα για τη νομιμότητα του αυστριακού μονοθεσίου, καθώς δηλώνει ότι η RBR έκανε δοκιμές πάνω στο λογισμικό πριν από τη Σιγκαπούρη, όταν και είδαμε τον Sebastian Vettel να κινείται μέχρι και 2.5 δευτερόλεπτα ταχύτερα σε κάποιους γύρους απ’ οποιονδήποτε άλλο.

Η Red Bull έκανε κάποιες δοκιμές στο λογισμικό πριν από τη Σιγκαπούρη. Το ξέρω αυτό, γιατί η FIA είπε στη Red Bull ότι πρέπει ν’ αλλάξει κάτι πάνω σ’ αυτό. Το έκαναν αυτό, και στη συνέχεια, ήταν όλα μια χαρά.

Ο Vettel, μαθαίνοντας τα όσα είπε ο Lauda, απάντησε, λέγοντας:

Αν δεν μπορείς ν’ αποδείξεις τίποτα, δε θα πρέπει να κάνεις εικασίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Marca, η Ferrari δεν πρόκειται να κάνει κάποια καταγγελία στη FIA, καθώς ένα εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα:

Ο κόσμος μιλά πολύ χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι βλέπει ή τι ακούει.

[Πηγή: GMM, Marca]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr