Maldonado: Δεν το ευχαριστιέμαι

Σχετικά άρθρα

Formula One World Championship, Rd 16, Korean Grand Prix, Qualifying Day, Korea International Circuit, Yeongam, South Korea, Saturday 15 October 2011.

Ο Pastor Maldonado αποκάλυψε ότι θα προτιμούσε να μην οδηγήσει για καμία ομάδα της F1 το 2014, αν είναι να μάχεται για τις πίσω θέσεις του grid. Ο Maldonado μην ξεχνάμε ότι έχει βασικό του χορηγό την PDVSA, ενώ ακόμη ένας βασικός του υποστηρικτής είναι και η κυβέρνηση της Βενεζουέλας. Όμως, μετά το θάνατο του Ούγκο Τσάβες δεν είναι σίγουρο ότι πλέον και οι δύο του χορηγοί θα τον υποστηρίξουν το 2014.

Σε δηλώσεις του ο Maldonado είπε:

Χρειάζομαι πραγματικά ένα καλό μονοθέσιο για να το απολαύσω, φέτος δεν το απολαμβάνω, ζω μια πολύ κακή στιγμή και χρειάζομαι κάποιο κίνητρο για να συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θέλω κάτι περισσότερο, είμαι εδώ για κάτι περισσότερο. Δε θέλω να είμαι έτσι στην F1, για να είμαι ειλικρινής . Είναι καλύτερα να κάτσω σπίτι μου, αν είναι έτσι.

Δεν με νοιάζει να είμαι οδηγός της F1, είμαι εδώ για να κερδίζω και θα κάνω ότι πρέπει και ότι χρειάζεται για να πετύχω. Ανυπομονώ να έχω ένα καλύτερο μονοθέσιο το επόμενο έτος, το έχω ανάγκη , έχω δείξει ότι κάθε φορά που είχα ένα καλό μονοθέσιο αγωνιζόμουν για νίκες και για το πρωτάθλημα.

Είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπω τον εαυτό μου εδώ και να αγωνίζομαι για το Q2. Δεν είμαι εδώ για να ανταγωνιστώ τον Valtteri Bottas. Είναι ένας καλός οδηγός, αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος μου. Θέλω να παλέψω με τους μεγάλους. Στη Βαρκελώνη το 2012, όταν είχα την ευκαιρία να παλέψω για έναν αγώνα, τον κέρδισα, έτσι είμαι 100% έτοιμος να κερδίσω και τώρα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...