Horner: Ένας οπαδός ζήτησε συγνώμη για τις αποδοκιμασίες

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Korea - Qualifying

Σύμφωνα με τον Christian Horner μετά την απονομή του αγώνα της Σιγκαπούρης, ένας θεατής που αποδοκίμασε τον Sebastian Vettel, έγραψε στην ομάδα της Red Bull για να ζητήσει συγγνώμη.

Για να δούμε τι είπε ο Horner:

Το έκανε(αποδοκιμασίες), επειδή ο τύπος δίπλα του έκανε το ίδιο. Ένιωσε πολύ άσχημα γι ‘αυτό και ρώτησε αν θα μπορούσα να μεταφέρω τη συγγνώμη εκ μέρους του στον Sebastian, επειδή κατάλαβε ότι ήταν ιδιαίτερα αντιαθλητικό.

Ο Horner κατηγόρησε το φαινόμενο” παντομίμα “, αλλά και ” τον X – Factor κόσμο που ζούμε τώρα” για την έξαρση των πρόσφατων αποδοκιμασιών, ενώ όπως αποκάλυψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Vettel έχει επηρεαστεί από αυτήν την αρνητικότητα.

Όταν λαμβάνεις μια αρνητική αντίδραση ενώ έχεις οδηγήσει με όλη σου την καρδιά, δεν έχει σημασία τι λέει είναι σίγουρο όμως ότι τον ενοχλεί.

Ο Horner όμως είναι ιδιαίτερα επικριτικός πάνω στο φαινόμενο των αποδοκιμασιών, όμως όπως παραδέχθηκε  μπορεί τουλάχιστον να “καταλάβει” την απογοήτευση των οπαδών, καθώς ο Vettel κάνει περίπατο προς έναν τέταρτο συνεχόμενο τίτλο.

Ναι, φυσικά. Αλλά συμμετέχουμε σε ένα  πρωτάθλημα που στην αρχή του κάθε έτους  οι κανονισμοί δεν αναφέρουν  ότι πρέπει να υπάρχει ένα θέαμα και ότι αυτό θα πρέπει να πάει μέχρι και τον τελευταίο αγώνα. Όλοι έχουμε υπογράψει αυτούς τους κανόνες και έτσι πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δουλειά που μπορούμε.

[Πηγή: The Guardian]

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr