147045585-43561324102013

Ο Lewis Hamilton δήλωσε ότι ο Alonso αν είχε το μονοθέσιο του Vettel θα τα είχε πάει καλύτερα από τον Γερμανό. Αυτό ισχυρίστηκε ο Βρετανός Πρωταθλητής του 2008, παρά τα όσα είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι:

Αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω τις σκέψεις μου, ο Seb είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από την ισπανική αθλητική εφημερίδα AS, αν θα είχε κερδίσει τέσσερις τίτλους στο τιμόνι της Red Bull του Vettel, ο Hamilton απάντησε:

Δεν μπορώ να το πω. Θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου να πω κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό που είναι σαφές για μένα είναι ότι αν ο Fernando Alonso ήταν σε αυτό το μονοθέσιο… θα τα είχε πάει πολύ καλύτερα ​​από ότι ο Vettel τώρα . Θα κέρδιζε ακόμα πιο εύκολα.

F1 Grand Prix of India - Practice

Όταν ρωτήθηκε ο Adrian Newey για τη γενική έλλειψη σεβασμού πάνω σ’ αυτά που έχει πετύχει ο Vettel ανέφερε χαρακτηριστικά:

Όλα είναι ζήλια.

Ο Niki Lauda, ωστόσο έχει να πει μόνο τα καλύτερα για τον Vettel, ο οποίος αν κατακτήσει την 5η θέση στον Κυριακάτικο αγώνα θα κατακτήσει και μαθηματικά τον 4ο παγκόσμιο τίτλο του.

Ο Αυστριακός δήλωσε:

Αν ο καλός Θεός δημιουργούσε έναν πιλότο με τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός οδηγού αγώνων, ο Sebastian Vettel θα ήταν το αποτέλεσμα.

[Πηγή: GMM]