Η Ferrari ετοιμάζει νέο εργοστάσιο για την F1

Σχετικά άρθρα

Ferrari-Plant-Entrance1

Η ομάδα της Ferrari συνεχίζει τις εργασίες για τη κατασκευή του νέου εργοστασίου της, αποκλειστικά για την F1 στο Maranello, την έδρα της ομάδας. Γερμανικά μέσα περιγράφουν το νέο εργοστάσιο ως Ο ανταποκριτής ένα “μεγάλο έργο” και προορίζεται να δώσει τέλος στο πρόβλημα ”τίτλος” της Ferrari, η οποία το τελευταίο της πρωτάθλημα το κατέκτησε το 2007.

Το νέο εργοστάσιο διαθέτει τρεις ορόφους για να φιλοξενήσει και τα 700 άτομα του προσωπικού της Ferrari που εργάζονται αποκλειστικά για την ομάδα της F1. Το νέο αυτό εργοστάσιο, θα έχει επιπλέον πλήρως ανακαινισμένη αεροδυναμική σήραγγα και νέο προσομοιωτή οδήγησης.

Το νέο εργοστάσιο θα είναι έτοιμο μέσα σε μόλις ένα χρόνο, με τους Γερμανούς να κάνουν λόγο πως ίσως η Ferrari με το νέο εργοστάσιό της, πείσει τον Sebastian Vettel να φύγει από τη Red Bull. Ωστόσο, ο Helmut Marko πιστεύει ότι ο Γερμανός θα μείνει στη Red Bull Racing.

Το συμβόλαιο που έχει ο Sebastian θα τρέχει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και για όσο διάστημα θα του δίνουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει ομάδα. Ο Sebastian θέλει να κερδίζει, όχι μόνο να είναι σε μια ομάδα επειδή αυτή είναι γνωστή.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...