Φήμες: Τέλος ο Brawn από τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

ross brawn

Το BBC αναφέρει από πηγές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, πως Brawn και Mercedes απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία, κάτι που ουσιαστικά οδηγεί τον Βρετανό σε αποχώρηση στο τέλος της χρονιάς. Μετά τον αγώνα της Suzuka, ο Brawn ζήτησε εγγυήσεις από την ομάδα, ώστε να παραμείνει ως επικεφαλής αυτής και τη νέα σεζόν. Όμως η υπογραφή του Paddy Lowe από την McLaren, αλλά και η στάση της Mercedes, η οποία θεωρεί απαρχαιωμένη έννοια την παρουσία ενός αγωνιστικού διευθυντή, έκριναν το μέλλον του Brawn στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει σχολιάσει το γεγονός. Τα καθήκοντα του Βρετανού θα περάσουν άμεσα στους δυο εκτελεστικούς διευθυντές της ομάδας, Toto Wolff και Paddy Lowe, αλλά και στον μη-εκτελεστικό διευθυντή, Niki Lauda. Πιο συγκεκριμένα, ο Wolff θα είναι υπεύθυνος για την πολιτική και οικονομική πλευρά, ενώ ο Lowe για την αγωνιστική και τεχνική.

Οι φήμες για την επόμενη κίνηση του Brawn είναι πολλές, με τις McLaren, Honda και Williams να ακούγονται ως επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του Βρετανού, παρόλο που ο ίδιος έχει αποκλείσει τις δυο πρώτες. Επίσης, πιθανή είναι η κατάληψη κάποιας θέσης στη FIA ή ακόμη και η πλήρης απομάκρυνσή του από τη Formula 1.

[Πηγή: BBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...