BMW 2-Series Convertible Renderings [w/Bonus Video]

Σχετικά άρθρα

bmw-m235i-cabriolet-rendered-rmdesign1

Η BMW 2-Series παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες (online configurator εδώ) αλλά οι καλλιτέχνες του internet πρόλαβαν σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα να κόψουν την οροφή από το όμορφο coupe και να μας δώσουν μία ιδέα για το πώς θα είναι η 2-Series Convertible. Λέω «οι καλλιτέχνες» γιατί ανέβηκαν στο internet δύο ξεχωριστά renderings που μας δείχνουν το αυτοκίνητο από διαφορετικές σκοπιές.

Bmw 2-Series Cabrio X-Tomi Design

Το πρώτο, από την X-Tomi Design, παρουσιάζει την cabrio 2-Series από πίσω και με την οροφή κάτω. Δεν φαίνεται ωστόσο αν η οροφή είναι μεταλλική ή υφασμάτινη.

10560183616_9486c4e420_o

Το δεύτερο, από την RM.Design (κεντρική φωτό), μας δείχνει μία πιο άγρια εκδοχή, αυτή της M Performance έκδοσης της cabrio 2-Series. Μας την δείχνει από μπροστά και με την –υφασμάτινη- οροφή κλειστή αλλά και από πίσω με την οροφή κάτω.

Επειδή όμως είναι πρωί Σαββάτου και το μάτι πρέπει να ανοίξει με κάτι όμορφο πέρα από τα renderings, σας έχω κάτι ακόμα. Ένα promo video που γύρισε η BMW με τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή WTCC, Andy Priaulx πίσω από το τιμόνι μίας M235i σε μία από τις ταχύτερες πίστες στην Αγγλία, το Thruxton. Για την ιστορία, πριν δείτε το video, να θυμίσω πως η M235i κινείται από έναν τρίλιτρο, TwinPower Turbo εξακύλινδρο σε σειρά, που αποδίδει 326 άλογα και 450Nm ροπής. Χάρη σε αυτά τα μεγέθη, η 2άρα επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε 5 δευτερόλεπτα -4,8 με το extra αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων- ενώ η τελική της περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250km/h.

http://youtu.be/2xsbd3vqtio

[Πηγή: X-Tomi Design, RM.Design, BMWuk via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...