Ο ανατραπείς Charles Morgan ήθελε να πάει στην Κίνα και να δημιουργήσει ξανά την Morgan Racing

Σχετικά άρθρα

Charles-Morgan-with-Morgan-Aero-8-race-car1

Το διοικητικό συμβούλιο της Morgan Cars ψήφισε και απέρριψε την αίτηση έφεσης του Charles Morgan, αφήνοντάς τον επισήμως εκτός διοίκησης από την εταιρεία που ξεκίνησε η οικογένειά του. Σε ένα νέο μήνυμα στο προσωπικό του blog , ο Morgan αποκαλύπτει την απογοήτευσή του αλλά και τα φιλόδοξα σχέδιά του για το μέλλον της εταιρείας.

Ο Morgan το πρωί έκανε μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα του εξηγώντας ότι το διοικητικό συμβούλιο της Morgan Technologies απέρριψε την προσφυγή του να μείνει στην εταιρεία που δημιούργησε ο παππούς του το 1910 . Ο ίδιος έγραψε:

Είναι απίστευτα απογοητευτικά νέα . Η οικογένειά μου και εγώ παραμένουμε πολύ ευγνώμων για την έκφραση της υποστήριξης που λάβαμε από τους φίλους της Morgan , τους εργαζόμενους και το ευρύτερο κοινό.

Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι η Morgan επιτέλους αποκάλυψε μερικές από τις πιθανές αιτίες πίσω από την απόλυσή του . Λέει ότι είχε σχέδια που δεν ταίριαζαν με αυτά που ήθελε το διοικητικό συμβούλιο. Αυτά περιελάμβαναν την δημιουργία καινούργιας αγωνιστικής ομάδας στην Κίνα καθώς και επίσημες συμμετοχές στο Gumball Rally με το Morgan 3 Wheeler.

Ο ίδιος συνεχίζει:

Έχω ήδη απομακρυνθεί από το ΔΣ για λόγους που πιστεύω ότι είναι πολύ αμφιλεγόμενοι. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών , έγινε ολοένα και πιο σαφές ότι η φιλοσοφία μου για να εκσυγχρονιστεί η Morgan δεν ταίριαζε με τη φιλοσοφία της τρέχουσας διαχείρισης .

Το μέλλον της Morgan δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στην κληρονομιά της εταιρίας . Ως εκ τούτου , προσπάθησα να εισαγάγω την μάρκα μας σε νέες αγορές όπως η Κίνα, αναδημιουργώντας την Morgan Racing, και αξιοποιώντας το πάθος της νέας γενιάς που χρησιμοποιεί τα social media , κάνοντας ενδιαφέροντα πράγματα , όπως το Gumball Rally με ένα 3 Wheeler .

Ο στόχος ήταν να δώσει στη Morgan ένα λαμπρό μέλλον ως ανεξάρτητη εταιρεία.

Εξακολουθώ να είμαι ένας από τους κύριους μετόχους της Morgan Motors και ανησυχώ για το μέλλον της. Θα χρειαστεί χρόνος για να εξετάσω τα επόμενα βήματά μου και ενδεχομένως να διερευνήσω άλλες ευκαιρίες που υπάρχουν για εμένα.

[Πηγή: Charles Morgan]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Morgan Plus Four

Την facelift έκδοση του Plus Four παρουσίασε η Morgan, με το ρετρό βρετανικό roadster να φέρει νέα LED φωτιστικά σώματα μπροστά-πίσω, νέο splitter, νέους...

Η Morgan συνεργάζεται με την Pininfarina για ένα ειδικό coachbuilt μοντέλο

Η Morgan ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον ιταλικό οίκο σχεδιασμού Pininfarina, ώστε να παρουσιάσει ένα ειδικό μοντέλο το οποίο πιθανότατα θα λανσαριστεί στα τέλη...

Η Morgan επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες με το λανσάρισμα του Super 3

Η Morgan ανακοινώνει σήμερα το λανσάρισμα του Super 3 στις Ηνωμένες Πολιτείες, που σηματοδοτεί την επιστροφή της μικρής βρετανικής εταιρίας στη χώρα. Το Super 3...