Η Williams παραδέχεται ότι θα ήθελε τον Brawn

Σχετικά άρθρα

Motorsports: FIA Formula One World Championship 2013, Grand Prix of Italy

Κι ενώ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος τού φετινού πρωταθλήματος για να μάθουμε αν ο Ross Brawn θα συνεχίσει να είναι Πρόεδρος της Mercedes AMG και το 2014, όπως έχει δηλώσει ο Niki Lauda, οι φήμες σχετικά με το μέλλον τού Βρετανού είναι πολλές, κι ένας μέρος τους θέλει τον Brawn στη Williams.

Ο Sir Frank Williams ρωτήθηκε και τις φήμες αυτές, και παραδέχτηκε ότι θα ήθελε τον Brawn στο Grove, αλλά δεν είναι σίγουρος για το αν ο 58χρονος θ’ αποχωρήσει από το Brackley.

Δεν ξέρω αν ο Ross είναι διαθέσιμος. Όταν ήταν μαζί μας, ήταν ένα πραγματικά πάρα πολύ έξυπνος όσον αφορά τα μηχανικά -είναι πολύ προικισμένος- και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερος τώρα, με περισσότερες γνώσεις. Έτσι, αν έρθει, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Δεν έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του και δεν μπορώ να σας πω περισσότερα.

Ο λόγος που είμαι διστακτικός είναι ότι έχουμε ήδη μηχανικούς και δεν ξέρω αν μπορούμε ν’ αντέξουμε οικονομικά τον Ross ή αν θα ήθελε να έρθει σ’ εμάς, ενώ έχουμε και δικούς μας μηχανικούς σε περίπτωση που δεν έρθει ο Ross.

Η Williams είναι μια ιστορική ομάδα και σίγουρα θα ήθελε τον Brawn για να κάνει ό,τι έκανε με την Brawn GP και τη Mercedes, αλλά το πρόβλημα για τη βρετανική ομάδα δεν είναι μόνο οι μηχανικοί, αλλά και το οικονομικό, διότι δεν έχει τα χρήματα ν’ ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ομάδες.

[Πηγή: Sky Sports F1 | Photo Copyrights: Hoch Zwei/Mercedes AMG]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...