Φήμες: Ο Alonso μπορεί να μην πάρει μέρος στο GP τού Austin

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2013

Χθες, διαβάσαμε ότι ο Kimi Raikkonen δε θα πάρει μέρος στα δύο τελευταία Grands Prix, λόγω εγχείρησης που θα κάνει στην πλάτη του αυτή την εβδομάδα. Ο Φινλανδός, όμως, μπορεί να μην είναι η μοναδική απουσία από τον προσεχή αγώνα, στο Austin, στις 17 Νοεμβρίου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Fernando Alonso, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τα G που δέχτηκε η πλάτη του στο Abu Dhabi, τα οποία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με φήμες από την Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα από την Gazzetta dello Sport, ο Πρόεδρος της Scuderia, Luca di Montezemolo, σκέφτεται το ενδεχόμενο ν’ αντικαταστήσει τον Ισπανό για τον αγώνα που είναι σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Όπως γράφει ο Pino Allievi, ανταποκριτής τής ιταλικής εφημερίδας, ο “El Nano” θα περιμένει μέχρι τις επόμενες μέρες για να δει αν θα ταξιδέψει για την Αμερική, κάτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο.

Ακόμα, όμως, κι αν ο 32χρονος καταφέρει να πάει στο Austin θα πρέπει να περάσει από τις εξετάσεις τού γιατρού τής FIA, ο οποίος θα του δώσει την τελική έγκριση για να πάρει μέρος στο Grand Prix. Ο Allievi γράφει, επίσης, πως ο Ισπανός αναπαύατε πλήρως στη χώρα του, ενώ πιστεύει πως δεν είναι πιθανό να μην δούμε τον Ferni στην εκκίνηση.

Σε περίπτωση, όμως, που ο Alonso δεν μπορέσει να τρέξει, τη θέση του είναι πιθανό να πάρει ο Jules Bianchi. Ο οδηγός τής Marussia προέρχεται από τις ακαδημίες τής Ferrari, έτσι έχει πολύ καλή σχέση με τη Scuderia, αν και η ιταλική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον αναπληρωματικό της οδηγό, Pedro de la Rosa.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Ferni θα πάρει μέρος στο Grand Prix, και για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...