Video: Μια Lamborghini Aventador κάνει donuts

Σχετικά άρθρα

Lamborghini Aventador

Τα SuperCars είναι μια λατρεμένη κατηγορία αυτοκινήτων ακόμα κι αν τα βλέπουμε να κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες και να μην κάνουν “αταξίες”. Η αγάπη μας, όμως, και το πάθος μας γι’ αυτά πολλαπλασιάζεται ότι τα βλέπουμε με το “Normal Mode” στο off, όπως συμβαίνει και με μια πανέμορφη μπλε Lamborghini Aventador, στο video που ακολουθεί, την οποία θα δούμε να κάνει donuts!

Θυμίζω ότι η Aventador έχει στο πίσω μέρος έναν V12 κινητήρα, 6.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει μέχρι 700 άλογα, στις 8.250 σ.α.λ., και 690 N·m ροπής, στις 5.500 σ.α.λ.. Η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός 7τάχυτου ημι-αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, μονού συμπλέκτη και κάνει τις αλλαγές σε 50 χιλιοστά τού δευτερολέπτου.

Μπορεί να φτάσει τα 100 χλμ/ώρα σε 2.9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα είναι στα 350 χλμ/ώρα. Κάνει το 400άρι σε 10.6 δευτερόλεπτα, με ταχύτητα εξόδου τα 220 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να σταματήσει από τα 97 χλμ/ώρα σε 30 μέτρα! Τέλος, το καθαρό της βάρος είναι 1.575 κιλά.

Ο ήχος από τον V12 είναι το καλύτερο συνοδευτικό, συνεπώς καλό θα είναι να δυναμώσεις τα ηχεία σου!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...