Και ο δεύτερος πλειοδότης του εργοστασίου της Packard απέτυχε να το κάνει δικό του

Σχετικά άρθρα

Packard Plant

Ούτε ο William Hults, ένας κατασκευαστής από το Σικάγο, δεν κατάφερε να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνταν ως προκαταβολή, ώστε να κάνει δικό του το μέρος που βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της Packard. Ο Hults είχε πάρει τη σκυτάλη από τον Τεξανό γιατρό, με το μέλλον πλέον του εργοστασίου να βρίσκεται στα χέρια του Fernando Palazuelo, ενός διεθνή κατασκευαστή από το Περού, ο οποίος είχε καταθέσει την τρίτη πιο υψηλή προσφορά κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Ο Palazuelo δηλώνει πως είναι έτοιμος αύριο, Δευτέρα 18/11, να πληρώσει τα 405.000 δολαρία που απαιτούνται ως προκαταβολή, για να κάνει δικό το εργοστάσιο. Ο 58-χρονος Περουβιανός έχει δηλώσει πως θα σεβαστεί την ιστορία του εργοστασίου και ίσως διατηρήσει και αποκαταστήσει σημαντικό μέρος των αρχικών δομών του. Το όραμα του είναι να μετατρέψει μια έκταση 162 στρεμμάτων, από τα συνολικά 325 στρέμματα, σε ένα οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο.

Αν και ο Palazuelo αποτύχει και δεν πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνται, τότε το εργοστάσιο της Packard θα ξαναβγεί σε πλειστηριασμό.

[Πηγή: Detroit Free Press]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...