Η Lotus δίνει ισχυρό προβάδισμα στον Hulkenberg

Σχετικά άρθρα

GP Spanien 2013

Το μεταγραφικό παζάρι στη Formula 1 φυσικά και δεν έχει τελειώσει, με τη Lotus να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ακόμα δε γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός τής ομάδας. Τα δύο φαβορί είναι ο Nico Hulkenberg και ο Pastor Maldonado, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Eric Boullier, να λέει ότι ο Heikki Kovalainen μπορεί να είναι μια επιλογή για το 2014, αν και, προσωπικά, δεν το βλέπω σαν πιθανό ενδεχόμενο.

Ο Boullier, όμως, ξεκαθαρίζει ποιον οδηγό θα ήθελε να δει δίπλα στον Romain Grosjean, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Hulkenberg, που εντυπωσίασε γι’ ακόμα ένα Grand Prix, στο Austin, τερματίζοντας στην 6η θέση, πιέζοντας πολύ τον Fernando Alonso στο τέλος, για να πάρει την 5η θέση, αν και δεν τα κατάφερε.

Νομίζω πως θα ήθελε να έρθει σ’ εμάς, κι εμείς τον θέλουμε, επίσης. Ο Grosjean και ο Hulkenberg θα ήταν ένας από τα καλύτερα οδηγικά δίδυμα στη Formula 1, κι επίσης πολύ ελκυστικό δίδυμο, από οικονομικής πλευράς. Φυσικά, θα κατανοήσουμε αν ο Hulkenberg δε θέλει να έρθει σ’ εμάς αν τον κάνουμε να περιμένει πολύ. Είχε μια κακή εμπειρία με τη Williams και θέλει να είναι στην ίδια κατάσταση πάλι. Έτσι, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις, αν υπογράψει κάπου αλλού. Θα σημαίνει απλά ότι δεν είχαμε το κατάλληλο timing μεταξύ μας.

Στην Αμερική, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν την PDVSA να είχε δώσει περίπου €40.000.000 στη Lotus για το 2014, χρήματα με τα οποία πηγαίνει “πακέτο” και ο Maldonado. Όμως, ο Hulkenberg λέει ότι ο Mansoor Ijaz, Πρόεδρος της Quantum Racing, του διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο είναι ψευδές.

Ο Ijaz μού είπε ότι αυτό δεν ισχύει, όπως λένε και οι άλλοι στα paddock.

Το deal ανάμεσα στη Quantum και τη Lotus θεωρείται σίγουρο και τα χρήματα από την πρώτη θα μπουν στα ταμεία τής δεύτερης, δίνοντας σημαντική οικονομική ανάσα. Ο Hulkenberg ξέρει ότι η βρετανική ομάδα είναι η καλύτερη δυνατή διαθέσιμη ομάδα για το μέλλον του, αλλά ο manager του φροντίζει να έχει επαφές με τις Force India και Sauber, σε περίπτωση που ο Γερμανός δεν υπογράψει με την ομάδα τού Enstone.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...