Lotus: Ο Kovalainen μπορεί να είναι μία από τις επιλογές μας

Σχετικά άρθρα

Heikki Kovalainen

Η Lotus συνεχίζει την αναζήτηση του οδηγού που θα βρεθεί δίπλα στον Romain Grosjean το 2014. Τα δύο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι οι Nico Hulkenberg και Pastor Maldonado, με τη βρετανική ομάδα να έχει παραδεχτεί ότι είναι δύο από τις επιλογές που εξετάζουν για τη νέα σεζόν. Όμως, ο Gerard Lopez, ιδιοκτήτης της ομάδας, έχει πει πως η ομάδα του εξετάζει ακόμα δύο οδηγούς, δίχως φυσικά να τους κατονομάσει.

Τώρα, όμως, η ομάδα τού Enstone εξετάζει ακόμα έναν οδηγό, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Heikki Kovalainen, ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης τού Kimi Raikkonen για τους δύο τελευταίους φετινούς αγώνες. Ο Φινλανδός τα πήγε καλά στο Austin, αν και ο αγώνας του δεν κύλισε ομάδα, καθώς είχε προβλήματα που τον έριξαν στις πίσω θέσεις.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Lotus, Eric Boullier, ο Φινλανδός είναι μπορεί να είναι μια επιλογή για τη νέα σεζόν, αν και παραδέχεται ότι δεν ήταν στις αρχικές στους επιλογές.

Μπορεί να είναι μια επιλογή. Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν στην αρχική λίστα, αλλά, αν έχει καλή απόδοση, μπορούμε ν’ αλλάξουμε τις σκέψεις μας. Δεν ξέρω, όλα είναι πιθανά.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Adrew Ferraro/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...