Δεν υπάρχει θέμα με την επέμβαση του Raikkonen, λέει η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Domenicali-Raikkonen

Σε στάδιο ανάρρωσης βρίσκεται ο Kimi Raikkonen ύστερα από την επέμβαση που έκανε την προηγούμενη Πέμπτη. Ο Φινλανδός τελείωσε πρόωρα τη φετινή σεζόν, λόγω ισχυρών πόνων στην πλάτη, όπως έλεγε, με τον Heikki Kovalainen να παίρνει τη θέση του στη Lotus για το Austin και το Interlagos. Ο Raikkonen θα μπει ξανά μέσα σε μονοθέσιο στα τέλη Ιανουαρίου, και αυτό δε θα είναι άλλο από τη νέα Ferrari, εκτός κι αν οι Ιταλοί δεν προλάβουν να έχουν έτοιμο το νέο τους μονοθέσιο στις 28 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσουν οι χειμερινές δοκιμές.

Ωστόσο, η επέμβαση του Kimi δεν ανησυχεί καθόλου τη Scuderia για το αν ο 34χρονος θα μπορέσει να είναι έτοιμος όταν πρέπει, με τον Stefano Domenicali, Αγωνιστικό Διευθυντή τής Ferrari, να λέει:

Έχουμε επίγνωση της κατάστασης. Μην την ειδική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Kimi, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η αποκατάσταση του “Iceman” δε θα κρατήσει παραπάνω από έναν μήνα, χρόνος που είναι υπέρ-αρκετός μέχρι να ξεκινήσουν οι χειμερινές δοκιμές, από τις οποίες απέχουμε περισσότερο από δύο μήνες.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...