Rosberg: Θέλω να κερδίσω τον Hamilton το 2014

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Από το 2007 μέχρι και το 2012, ο Nico Rosberg ολοκλήρωνε τη σεζόν μπροστά από τους team-mates τους, κάτι που δε συνέβη φέτος, μιας και τερμάτισε 18 βαθμούς πίσω από τον Lewis Hamilton. Ο Γερμανός είχε χάσει μόλις μία φορά, από τον Mark Webber, στη Williams, το 2006, που ήταν και η πρώτη του χρονιά στη Formula 1, και φυσικά στόχος του είναι να είναι η τελευταία φορά που γίνεται, αν και ο Hamilton δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Φυσικά, ο 28χρονος ξέρει καλά ότι ο “Billion Dollar Man” θα δουλέψει μέσα στον χειμώνα, προκειμένου να βελτιωθεί, διότι δεν είναι ικανοποιημένος με τη φετινή του εμφάνιση, έτσι θα πρέπει να βελτιώσει κι αυτός την απόδοσή του και να κάνει μια ακόμα καλύτερη σεζόν.

Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά είμαι ικανοποιημένος μ’ αυτή τη σεζόν. Είχα μερικά σπουδαία ups, αλλά επίσης και μερικά downs. Στόχος μου ήταν να βελτιωθώ σε σχέση με την περασμένη σεζόν, κάτι που έγινε με τις δύο νίκες. Αλλά, με μια πιο καθαρή σεζόν του χρόνου, θέλω να μείνω μπροστά από τον team-mate μου στους βαθμούς.

Αν θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια την επόμενη σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα τώρα και εξαιρετικούς τεχνικούς που έχουν έρθει σ’ εμάς.

Ο Rosberg ισχυρίζεται ότι θα κάνει μια πολύ σκληρή προετοιμασία τον φετινό χειμώνα, ενώ θα ήθελε άμεσα να οδηγήσει το νέο του μονοθέσιο στην πίστα, αν και προς το παρόν το έχει κάνει μόνο στον προσομοιωτή τής ομάδας.

Δεν μπορώ να περιμένω για να μπω στο νέο μονοθέσιο και θα ήθελε να έχω τον πρώτο αγώνα μ’ αυτό την επόμενη Κυριακή. Είναι το πιο συναρπαστικό project που έχω δει από τότε που είμαι στη Formula 1 και αυτόν τον χειμώνα θα δουλέψω περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Είχα τις πρώτες εντυπώσεις από το νέο μονοθέσιο στον προσομοιωτή, πρόσφατα. Την επόμενη εβδομάδα, θα προχωρήσουμε λίγο, για παράδειγμα θα πάρουμε μέτρα για το νέο κάθισμα

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...