Ο Ecclestone συνεχίζει να είναι αντίθετος με τους turbo κινητήρες

Σχετικά άρθρα

Renault Energy F1-2014

Ο Bernie Ecclestone ήταν από την αρχή αντίθετος με την ιδέα τής επιστροφής των turbo κινητήρων στη Formula 1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, ωστόσο, δεν κατάφερε να εμποδίσει τη FIA, η οποία καθυστέρησε έναν χρόνο τους turbo κινητήρες –όπως πρώτος έμαθες-, καθώς ήταν αρχικά προγραμματισμένο να τους δούμε το 2013.

Ο Βρετανός συνεχίζει να είναι αντίθετος με τους turbo κινητήρες και υποστηρίζει ότι μπορούσε να συνεχιστεί η περίοδος με τους ατμοσφαιρικούς V8 κινητήρες που έχουμε τώρα.

Νομίζω ότι είναι λάθος, αλλά δε νομίζω ότι αυτό θ’ αλλάξει τη Formula 1. Έχουμε αλλάξει τους κανονισμούς πολλές φορές, και ήταν πάντα το ίδιο άθλημα. Οι κινητήρες που είχαμε ήταν καλοί, άρεσαν σε όλους, οπότε γιατί να τους αλλάξουμε;

Πίστεψαν ότι, αν είχαμε μικρότερους κινητήρες, θα ερχόταν περισσότεροι κατασκευαστές στη Formula 1. Αλλά, κανένας δεν έδειξε ότι θέλει να έρθει.

Ο 83χρονος αναφέρθηκε λίγο και στο πρόγραμμα του 2014, λέγοντας ότι το Μεξικό και η Ινδία δε θα βρίσκονται στο πρόγραμμα, και αυτό θα πρέπει να θεωρείται πλέον σίγουρο, διότι ο Ecclestone έχει τον πρώτο λόγο σε αυτά τα θέματα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...