Mercedes: Απίθανος ο τίτλος για το 2014

Σχετικά άρθρα

Mercedes GP

Αν ρωτήσεις τη McLaren για το ποια από τις ομάδες είναι το φαβορί για τη νέα σεζόν, θα σου πει η Mercedes. Αν, όμως, ρωτήσεις την ίδια τη Mercedes, μάλλον δε θα πάρεις αυτή την απάντηση, παρόλο που η γερμανική ομάδα τερμάτισε φέτος στη δεύτερη θέση τής τελικής βαθμολογίας και ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τον Toto Wolff, η Red Bull θα είναι και πάλι το φαβορί για τη νέα σεζόν, και η Mercedes δε θα μπορέσει να τη ρίξει από την κορυφή. Ας δούμε, όμως, τη είπε ο Εκτελεστικός Διευθυντής τής ομάδας τού Brackley.

Δε θα μπορέσουμε να παλέψουμε για τον τίτλο το 2014. Όταν κοιτάμε την απόδοση της Red Bull τα τελευταία 4 χρόνια, νομίζω ότι θα είναι και πάλι το σημείο αναφοράς. Βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά τώρα και κοιτάμε την απόδοσή μας.

Θεωρώ ότι θα μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πότε; Δεν μπορώ να σας πω: είναι σαν να διαβάζεις μια κρυστάλλινη μπάλα. Θα πρέπει απλά βάλουμε τα κομμάτια στη θέση τους. Είναι ένας δυναμικός οργανισμός. Δεν είναι στατικός, αναπτύσσεται, και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Μερικά από τα συστατικά είναι τέλεια: έχουμε τους οδηγούς που θέλαμε να έχουμε.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...