Ο Magnussen παραδειγματίζεται από τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Kevin in the pit lane

Όταν ο Lewis Hamilton υπέγραψε με τη McLaren για το 2007, κανένας δεν πίστεψε ότι θα μπορέσει να κοντράρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Fernando Alonso, ο οποίος ερχόταν σαν ηγέτης στο Woking. Κι όμως, ο Βρετανός δεν φοβήθηκε να τα βάλει με τον Ισπανό, τον οποίο και νίκησε στο τέλος τής σεζόν, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας, όταν ο Alonso ήταν στην τρίτη, έχοντας τους ίδιους βαθμούς, αλλά ο Hamilton είχε καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Kevin Magnussen είναι το νέο μέλος τής McLaren για το 2014, ο οποίος θα καλύψει το κενό τού Sergio Perez και θα έχει για team-mate τον Jenson Button. Ο Δανός έχει δείξει καλά στοιχεία, όπως είχε κάνει και ο Hamilton εκτός Formula 1, αλλά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να λέμε πως ο Magnussen είναι ο νέος Hamilton, τουλάχιστον για την ώρα.

Ο 21χρονος πιστεύει ότι το παράδειγμα του Hamilton είναι πολύ καλό γι’ αυτόν, αλλά δεν αγχώνεται από τις εμφανίσεις τού πρώην οδηγού τής McLaren.

Το γεγονός ότι ο Lewis έκανε αυτό που κάνω εγώ, είναι θετικό για ‘μένα. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει έρθει ξανά στην ίδια κατάσταση, και είχε έναν rookie για τη νέα χρονιά. Το γεγονός ότι ο Lewis ήταν τόσο επιτυχημένος, δεν αυξάνει την πίεση για ‘μένα, απλά δείχνει ότι μπορεί να το κάνει κάποιος και να είναι επιτυχημένος σαν rookie. Αυτό είναι πραγματικά ενθαρρυντικό.

Τώρα, που έχω αγωνιστική θέση, είμαι πλήρως επικεντρωμένος στη δουλειά μου. Φέτος το χειμώνα, θα προετοιμαστώ για τις πρώτες δοκιμές και τον πρώτο αγώνα, τον Μάρτιο. Περνώ τον χρόνο μου δουλεύοντας με τους μηχανικούς μου, οδηγώντας στον προσομοιωτή, και προσπαθώντας να κάνω ό,τι πρέπει. Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά πραγματικά το απολαμβάνω.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα