Ecclestone: Δεν είναι απαραίτητο να οδηγήσει ο Vettel για τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Spanish F1 Grand Prix - Previews

Πολλές φορές διαβάσαμε φήμες που ήθελαν τον Sebastian Vettel να έχει συμφωνήσει με τη Ferrari στο μέλλον, αλλά η Red Bull εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το καλοκαίρι, στην οποία γνωστοποιούσε ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα συνεχίσει να οδηγεί για λογαριασμό τής αυστριακής ομάδας μέχρι και το 2015.

Αν κάποτε δούμε τον Γερμανό στην ιταλική ομάδα είναι πιθανότερο να γίνει μετά την αποχώρηση του Fernando Alonso από το Maranello, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2016 κι έχει πει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Scuderia, γιατί μάλλον δε θέλει να έχει για team-mate του έναν τόσο δυνατό αντίπαλο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Bernie Ecclestone, πιστεύει πως δεν είναι απαραίτητο να δούμε τον 26χρονο στα κόκκινα, παρόλο που κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Είναι νέος και δε θα μείνει για πάντα εκεί που είναι. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι οδηγοί θέλουν να τελειώσουν την καριέρα τους στη Ferrari, κάτι που δεν είναι καλό. Νομίζω ότι θα πάρει στην ομάδα που θα τον βοηθήσει να κερδίσει περισσότερους τίτλους, και αυτή δεν είναι απαραίτητα η Ferrari.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Clive Rose/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...