Button: Δε σκέφτομαι ν’ αποχωρήσω από τη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in the garage

Παρόλο που είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής τού 2009, ο Jenson Button δεν συγκαταλέγεται στους καλύτερους οδηγούς τής Formula 1, κι αυτό γιατί η BGP001 ήταν με διαφορά το καλύτερο μονοθέσιο σε πολλούς αγώνες εκείνης τής σεζόν, ενώ δεν είναι πολλές οι φορές που τον έχουμε δει να κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα μέσα στην πίστα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θ’ αποχωρήσει από το άθλημα, ενώ η ηλικία του σίγουρα του επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο οδηγός τής McLaren ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για να κρεμάσει τα γάντια του, τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα καταφέρει να γίνει πιο ανταγωνιστικός.

Ο Richard, ο manager μου, σκέφτεται τι πρέπει να κάνω, αλλά εγώ δεν κάνω κάτι τέτοιο. Έχω τόσα πολλά χρόνια μπροστά μου και είναι πιο σημαντικό να σκέφτομαι τώρα τι πρέπει να κάνω με το μονοθέσιο, για να βεβαιωθώ ότι θα είμαι πιο γρήγορος. Αυτό είναι που σκέφτομαι τώρα.

Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν παράλληλα με την οδήγηση. Νομίζω ότι έχω κάτι να δώσω στους νέους και πιστεύω ότι θα με ακούσουν. Αν πει ένας επιχειρηματίας σ’ ένα παιδί τι πρέπει να κάνει, τότε μάλλον δε θα τον ακούσει. Όμως, αν είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Formula 1, τότε θα είναι διαφορετικά.

[Πηγή: Total Race]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...