Συνεργασία Audi-Google για νέο infotainment σύστημα με Android λογισμικό

Σχετικά άρθρα

Audi MMI III

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Audi μαζί με την Google εξελίσσουν ένα νέο infotainment σύστημα που θα «τρέχει» σε Android.

Η WSJ αναφέρει πως η πληροφόρηση προέρχεται από «ανθρώπους που γνωρίζουν επί του θέματος» και πως οι δύο εταιρίες θα ανακοινώσουν την συνεργασία τους στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas.

Σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε πολλά για το σύστημα. Αναμένεται να χρησιμοποιεί το ίδιο λειτουργικό με αυτό που χρησιμοποιούν πάρα πολλά κινητά και tablets, που σημαίνει πως –θεωρητικά- θα είναι σε θέση να «τρέχει» πληθώρα εφαρμογών και υπηρεσιών.

Τέλος, δεν ξέρουμε αν αυτή είναι η παγκόσμια καινοτομία για την οποία μας είχε προειδοποιήσει η Audi ή αν το εν λόγω infotainment σύστημα πρόκειται για αυτό στο οποίο αναφερόταν ως “MMI concept” αλλά θα εκπλαγούμε (ευχάριστα) πολύ αν έχει να παρουσιάσει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό!

[Πηγή: WallStreetJournal]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...