Το πετρελαιοκίνητο Tata Nano θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο

Σχετικά άρθρα

tata-nano-2014-3

H Tata στην έκθεση Auto Expo της Ινδίας τον Φεβρουάριο θα παρουσιάσει την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Nano, μαζί με δύο νέα αυτοκίνητά της, ένα hatchback και ένα sedan. Το Tata Nano Diesel θα φορά έναν δικύλινδρο 800 κ.εκ turbodiesel κινητήρα απόδοσης 45 ίππων με μέση κατανάλωση 2,6 λίτρα/100 χλμ.

Τα hatchback και sedan αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν πάνω στην X1 πλατφόρμα που βασίζονται τα Vista και Manza. Το hatchback θα βγει στην αγορά στα τέλη του 2014, έχει σχεδιαστεί από το ευρωπαϊκό σχεδιαστικό τμήμα της Tata και μηχανικά θα εξοπλίζεται με τον MultiJet πετρελαιοκινητήρα 1.300 κ.εκ της Fiat και με έναν νέο turbo 1.200αρη κινητήρα βενζίνης.

Το σεντάν έχει μήκος μικρότερο των 4 μετρών με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο 2014. Θα αντικαταστήσει το Manza και θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που θα φορά το hatchback.

[Πηγή: Cardekho]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...

Ο Elon Musk πούλησε μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισ. δολαρίων

Μετοχές της Tesla αξίας 3,95 δισεκατομμυρίων δολαρίων πούλησε ο Elon Musk λίγες ημέρες αφότου ολοκλήρωσε την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Musk,...