Horner: Η αξιοπιστία θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για το 2014

Σχετικά άρθρα

F1 Testing in Jerez - Day One

Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Christian Horner θεωρεί ως υπ ‘αριθμόν ένα πρόκληση για τη σεζόν του 2014 την αξιοπιστία, καθώς στα μονοθέσια έχουν τοποθετηθεί πολλά νέα εξαρτήματα λόγο των νέων κανονισμών του σπορ.

Ο Horner παραδέχθηκε ότι παρά τα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματα που έχει κερδίσει η ομάδα του, θα έχει πολλές αϋπνίες εν όψη των χειμερινών δοκιμών στα τέλη του μήνα. Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull συνέχισε λέγοντας ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι εξαιρετικά δύσκολος καθώς οι ομάδες θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις ριζοσπαστικές νέες ρυθμίσεις στο μονοθέσιο, συμπεριλαμβανομένου και του νέου κινητήρα V6 turbo που θα υπάρχει σε αυτό.

F1 Renault turbo engine energy

Ο Horner δήλωσε στην εφημερίδα Turun Sanomat:

Όπως ξέρετε, ο Adrian Newey δεν έχει τη φήμη ότι έχει έτοιμο το νέο μονοθέσιο πιο μπροστά από του άλλους, έτσι είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν πολλές άγρυπνες νύχτες μέχρι το νέο μονοθέσιο να βρίσκεται σε ετοιμότητα λειτουργίας.

Η αξιοπιστία είναι η νούμερο ένα πρόκληση, αλλά φυσικά επιζητούμε και καλές επιδόσεις από το μονοθέσιό μας, από το πρώτο κιόλας GP στην Αυστραλία. Αυτό σημαίνει ότι ο όγκος της εργασίας που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστιος.

Κάναμε μία καλή δουλειά το 2013, αλλά δεν ήταν τέλεια και αυτό μας δίνει το κίνητρο για να βελτιωθούμε στους τομείς στους οποίους δεν είχαμε καταφέρει να επιτύχουμε τους στόχους μας. Αυτό δε σημαίνει ότι περιμένουμε να κερδίσουμε την επόμενη σεζόν.

Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός και γνωρίζουμε πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στην κορυφή της Formula 1. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.


[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...